Ini untuk perempuan yang fikir diri mereka sungguh gemuk macam badak sumbu sampaikan perut berlipat-lipat sampai boleh buat tikar. 5

nmhafiz | 8:53 PM | ,

Dalam dunia ni,
Perempuan terbahagi kepada beberapa golongan :

1. Yang kurus dan memang fikir diri dia kurus.

2. Yang kurus tapi fikir diri dia gemuk.

3. Yang gemuk dan fikir memang dia gemuk.

4. Yang gemuk tapi fikir memang dia kurus.

dan golongan no. 2 paling ramai, most of them begitu POYO mengatakan diri mereka gemuk lah ape lah.

Shame on them. Macam shial. Naik menyampah aku dengar. 

Kalau betul nak kurus, amik flight pergi Afrika.Sanggup?


Kita selalunya nampak apa yang orang lain ada sehingga kita lupa untuk bersyukur apa yg kita ada.

5 Responses So Far:

lurunharima said...
This comment has been removed by the author.
lurunharima said...

terkelu seketika ;)

naQiu said...

ak pong geram jugok ko hok golongan no2 tu..
ak tgok ko perut meme kurus kekek, tapi koya katow gemuk... (meme nok sulo nge ejuh 125 sero..) dale hati jah la...

nmhafiz said...

tp gewe mu berada dlm golongan no 2 tu...guane berkirew?

Secretpinky said...

haha..bhetol shemua tu