Trend Baru Pengguna Facebook | Facebook Hack Profile 0

nmhafiz | 1:52 AM |

Semalam aku tersinggah di blog saudara Roslan yang aku temui di KelantanBloggersesuatu telah menarik perhatian aku mengenai trend yang aku rasa mungkin akan menular kepada semua pengguna Facebook iaitu Facebook Hack Profile. Tips yang menarik ini telah dikeluarkan oleh pakar di Europe iaitu Alexandre Oudin yang pertama mencuba gaya sebegini. Menarik tak jika profil Facebook kamu jadi macam ni ?






Jika kamu semua ingin mengetahui lebih lanjut tentang seni Facebook lihat tutorial di video ni :




Jika kamu ingin menghasilkan seni seperti ini boleh la merujuk di web techcrunch untuk mereka bentuk gambar profile korang. Kalau susah ini ada cara senang pergi PicCut.com dan buat profile korang, tapi tak boleh adjust la macam saudara Roslan buat ni, sebab dia auto create je.

Selamat mencuba... =)

0 Responses So Far: